Een uitgewerkte” “Tweet”

Geplaatst op: 25 november 2011 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Ik had aangekondigd om een paar Tweets van Stichting Tileng uit te werken tot een verhaal. Bij deze weer een: Verbeter de wereld, begin bij de kinderen. Draag bij aan goed onderwijs, steun #StichtingTileng. Hoe belangrijk dat is, wordt in de praktijk bewezen. Lees maar eens wat een leerling van de lagere school Pamijen 2 opschreef voor haar speech tijdens mijn verblijf in Indonesië in 2010.

“Good morning ladies and gentlemen, Firstly, allow me to introduce my self to you. My name is Uly Amalia Sari. I’m the student of Pamijen 2 State Elementary School and I’m in de fifth grade now. In this moment, I would like to say thank you for blessing the given by God to us, because, today we had given an opportunity to meet up together at Pamijen 2 State Elementary School.

Ladies an gentlemen in this hall, as a student of Pamijen 2, Karangsalam State Elementary School and all of my friend in here, we would like to say thank you so much for given by Tileng Foundation to us. Because, our school had been change. We haven’t feel scary or not cheerful again, the floor of our class was not dirty. So, it make us feel so happy. And we will make our study become full of spirit.

Our honourable to Mr. Ton, thank you for all that you have done for us perfectly. We are promise that we wouldn’t forget it.

Ladies and gentlemen, I think that’s all my speech. And the last, if I have made some mistake please to forgive me.

Thank you very much……..”