Ingenieursbureau Ebatech

Geplaatst op: 6 maart 2005 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Rond de feestdagen sturen veel bedrijven een geschenk naar hun relaties. In 2004 heeft Ingenieursbureau Ebatech besloten het kerstgeschenk te geven aan een goed doel. In plaats van rond de kerstdagen een fles wijn te sturen hebben zij ervoor gekozen een aantal charitatieve instellingen te ondersteunen.

Ingenieursbureau Ebatech deelde de stichting onlangs mee dat hun eindejaarsactie voor de Stichting Tileng een groot bedrag heeft opgebracht. Ebatech is een ingenieursbureau dat haar opdrachtgevers begeleidt bij het zoeken naar innovatieve en optimale energie- en installatieoplossingen door een samenhangend dienstenpakket aan te bieden voor het energiebewust ontwerpen, realiseren en beheren van technische installaties.

Het ingenieursbureau is gevestigd te Amsterdam en te vinden onder http://www.ebatech.nl . Wij hopen dat dit voorbeeld ook andere zal aanzetten acties op touw te zetten voor Stichting Tileng.