’Stichting Tileng heeft nagenoeg geen overheadkosten en daarom een bestedingsgarantie van 99%
Open

Doneren

 

De bewoners van Tileng, Imogiri en Baturraden hebben uw steun hard nodig. Zoals u zult begrijpen, kunnen wij onze doelstellingen alleen verwezenlijken met de hulp van anderen. Een kring van vaste donateurs is daarvoor van wezenlijk belang.

Wanneer u Stichting Tileng steunt, dan steunt u de bevolking van de desa’s met het realiseren van eigen projecten ter verbetering van hun woon- en leefomstandigheden. Met uw steun krijgen zij een kans op een betere en mooiere toekomst.

U kunt de stichting steunen door een bedrag over te maken op rekening NL57 RABO 0123 7989 65 ten name van: Stichting Tileng te Capelle aan den IJssel. Wanneer u ons als vaste donateur (bijv. maandelijks) wilt steunen, kunt u hiervoor natuurlijk ook een automatische betaalopdracht aan uw bank verstrekken.

Zodra uw eerste bijdrage op onze bankrekening is bijgeschreven, ontvangt u van ons een bevestiging en wordt u opgenomen op de verzendlijst van verdere publicaties. Dit is echter uiteraard alleen mogelijk indien uw adresgegevens bij ons bekend zijn. Mocht u geen bevestiging van ons ontvangen en u stelt het op prijs op onze verzendlijst te worden opgenomen, dan kunt u uw gegevens doorgeven via info@tileng.nl.

 

STICHTING TILENG’S INTERNATIONAL BANK DETAILS

Full bank details:
Bank: Rabobank, Rotterdam, The Netherlands
Account number: 1237.98.965
IBAN: NL57 RABO 0123 7989 65
BIC/SWIFT: RABONL2U
Beneficiary: Stichting Tileng, Koggerwaard 26, Capelle aan den IJssel, The Netherlands

Direct doneren aan Stichting Tileng

 

 

%d bloggers liken dit: