EEN AVONTUURLIJKE VRIJWILLIGERSREIS NAAR JAVA… NIEUWSGIERIG?

Geplaatst op: 20 september 2023 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Begin juli ging een groep jongeren met Bouworde naar Java om hun handen uit hun mouwen te steken voor onze Stichting. Er stond al een tijdje de bouw van een nieuw lokaal op onze projectenlijst. De vrijwilligers hebben hier een grote steen aan bijgedragen. En het einde van de reis, was dit lokaal af!

Als dank hebben zij, tijdens hun verblijf, met onze leukste reisgids Santos het mooie Java mogen ontdekken. Het ontdekken van de prachtige natuur, het ervaren van onvergetelijke zonsondergangen en een kijkje nemen in een andere cultuur, zo dichtbij aan de eettafel… dat zijn de herinneringen die deze groep mee naar huis hebben genomen. Het mooiste souvenir wat je maar kan bedenken toch?

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt? Neem dan een kijkje bij Bouworde (vzw).