EEN NIEUW GEZICHT IN – EN EEN AFSCHEID VAN HET BESTUUR

Geplaatst op: 20 september 2023 · Geplaatst in: Weekendverhalen

We hebben al een tijdje een nieuw gezicht in ons midden, maar dit jaar heeft zij besloten om ook echt in het bestuur te komen. Sinds april 2021 lees je de posts van Eefje IJsselstein op onze Social Media kanalen. En dit is precies waar Eefje enthousiast van wordt… schrijven! De meeste berichten die we naar buiten brengen, komen dan ook vanuit haar “hand”.  

Maar naast een bestuurslid rijker, helaas ook een afscheid van een waardevol bestuurslid: Sonja van der Lely. Na een moeilijke beslissing van haar kant en een heerlijke Indonesische rijsttafel bij haar thuis, hebben we afscheid genomen. Sonja, bedankt voor al jouw inzet. Geniet van alles wat op je pad komt en we gaan je zien!