Bekende Nederlander steunt Stichting Tileng

Geplaatst op: 14 juni 2005 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Veel bekende Nederlanders verbinden hun naam aan een goed doel, steunen dit financieel of in natura (via promotionele activiteiten). Soms benoemt een goed doel de BN’er tot ambassadeur, die daarmee het gezicht wordt van de charitatieve instelling in kwestie.

Zo heeft Stichting Tileng reeds een aantal bekende Nederlanders gevraagd of zij iets voor de stichting zouden kunnen betekenen. Naar aanleiding van zo’n verzoek is een financiële bijdrage ontvangen van de Stichting Alle Beetjes. Deze stichting is in het leven geroepen door een bekende Nederlandse cabaretier.

Met deze bijdrage kunnen wij het vervolg van de ‘Buffelbank’ financieren. Het zal duidelijk zijn dat wij daar zeer blij mee zijn. Het bestuur van de stichting hoopt dat vele BN’ers zullen volgen. Tenslotte valt te melden dat er een financiële bijdrage is ontvangen van een bekende schrijfster, die overigens ook anoniem wenst te blijven.