Eerste Kumpulan van Stichting Tileng in Taman Indonesia te Kallenkoten

Geplaatst op: 12 mei 2007 · Geplaatst in: Video

Op 12 mei heeft de bijzondere Perkumpulan plaatsgevonden in Taman Indonesia te Kallenkote.

De optredens van Wieteke van Dort en van onze ambassadeur Wouter Muller waren zoals gewoonlijk geweldig. De 107 aanwezigen hebben er van genoten. Deze mensen hebben gezorgd voor de fantastische opbrengst van 2.360,00 euro. Een goed bedrag voor onze lopende en nieuwe projecten op Java.

Tijdens deze dag zijn er opnamen gemaakt door Radio Tokèh, ondersteund door Radio Ridderkerk. Dit radioverslag van de Perkumpulan zal binnenkort worden uitgezonden op een woensdagmiddag om 17:00 uur.

Op deze Perkumpulan hebben de schrijvers Jeanette Bosman en Chris Soebroto hun nieuwe boeken gepresenteerd en bij verkoop gesigneerd. De titels zijn respectievelijk “Leven met afscheid nemen” en “Matrozensoep” , beide uitgegeven bij Free Musketeers.

Binnenkort wordt u geïnformeerd over de afloop van het tweede benefietconcert deze maand, “Doe maar Indisch”, dat 16 mei heeft plaatsgevonden in theater Concordia te Enschede ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van Wouter Muller.