Jubileummanifestatie

Geplaatst op: 23 november 2007 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Zaterdag 24 november a.s. is het zover, dan vindt de Jubileummanifestatie ter ere van het 60-jarig bestaan van Stichting Pelita plaats.

Stichting Tileng neemt tijdens deze manifestatie deel aan de Jubileummarkt. Onze stichting heeft een plek aangeboden gekregen in de stand van Stichting Pelita om aandacht te kunnen vragen voor ons werk.

De manifestatie vindt plaats in de Jaarbeurs van Utrecht. De deuren gaan open om 11.30 uur en om 12.00 uur begint het programma. Het programma duurt tot ongeveer 22.00 uur. Uiteraard kunt u tijdens de optredens ook eens een rondje maken langs de stands en genieten van Indische snacks met een drankje erbij. Optredens van artiesten zijn er volop, namelijk van Gerard Mosterd & Boi Sakti, Ernst Jansz en Wouter Muller (onze ambassadeur), Wisma Ulah Budaya, Julya Lo’ko, Tjendol Sunrise en vele anderen.

Zie voor verdere informatie de website van Stichting Pelita www.pelita.nl .

Ik hoop u op de Jubileummarkt te mogen ontmoeten.