Online doneren aan Stichting Tileng kan nu ook!!

Geplaatst op: 16 november 2007 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Wanneer u Stichting Tileng steunt, dan steunt u de bevolking van de desa’s met het realiseren van eigen projecten ter verbetering van hun woon- en leefomstandigheden. Met uw steun krijgen zij een kans op een betere en mooiere toekomst.

De vaste bezoeker van onze site weet natuurlijk dat het mogelijk is om de Stichting Tileng te steunen door een bijdrage over te maken op één van onze bankrekeningen. Onze voorkeur gaat dan uit naar rekening 1237.98.965, maar onze ‘oude’ rekening 64.45.17.824 mag natuurlijk ook. Beide rekeningen zijn t.n.v. Stichting Tileng te Capelle aan den IJssel.

Vanaf heden vindt u echter ook een iDEAL button op onze site. Indien u via internet bankiert bij ABN Amro, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank kunt u nu ook rechtstreeks via de site van de Stichting Tileng doneren. Klikt u hiervoor op de iDEAL button op pagina ‘Doneren’ of op de homepage. De wijze van betalen via iDEAL wijst zichzelf en loopt via de voor uw bank gebruikelijke procedure. Voor donaties via iDEAL geldt een minimumbedrag van EUR 5. Meer mag uiteraard ook, graag zelfs.