Weer een mijlpaal bereikt

Geplaatst op: 1 januari 2008 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Alstublieft, hierbij ontvangt u de eerste digitale nieuwsbrief van Stichting Tileng. Deze nieuwsbrief is weer een volgende stap in het zo transparant mogelijk informeren van onze sponsors en donateurs en uiteraard van alle overige belangstellenden over het reilen en zeilen van de stichting.

Deze elektronische nieuwsbrief was niet tot stand gekomen als we niet konden rekenen op de onuitputtelijke steun van Netvlies Internetdiensten en Carnero Mediadesign. Enorm bedankt daarvoor.

De elektronische nieuwsbrief zal met enige regelmaat verschijnen en zal naast het laatste nieuws verwijzingen bevatten naar nieuwsverhalen die recent zijn geplaatst op onze website.

Mochten de foto(‘s) op uw scherm niet worden weergegeven, klik dan met de rechter muisknop en klik vervolgens op “download afbeeldingen”. Wilt u gelijk de foto(’s) zien maak dan van info@tileng.nl een veilige afzender binnen uw mailprogramma (bijv. Outlook).

Ook de vertrouwde papieren nieuwsbrief zal blijven verschijnen, zij het met een lagere frequentie dan tot nu toe het geval is. Deze nieuwsbrief blijft bestaan om ook iedereen te informeren die niet over internet beschikt en om thematische of speciale onderwerpen te behandelen.

Mocht u deze digitale nieuwsbrief niet (meer) wensen te ontvangen, dan kunt u zich op een zeer eenvoudige wijze afmelden.

Naast bijna alle kamerleden, inclusief premier Balkenende en minister Bos, zijn nu ook de Stichting Tileng, en de bestuurleden lid geworden van Hyves.

Hyves is, voorzover u daar niet mee bekend bent,  een online sociaal netwerk, net als bijvoorbeeld MSN Spaces en Schoolbank.nl. Hyves  ontleent zijn naam aan het Engelse “hives”, dat letterlijk “bijenkorven” betekent. Omdat de domeinnaam hives.nl al bezet was, hebben de makers gekozen voor een iets andere schrijfwijze. De bedoeling van deze website is om op een eenvoudige wijze contact te onderhouden met vrienden en kennissen, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen. Via Hyves kun je een weblog bijhouden, foto’s en video’s delen met vrienden en met mensen met dezelfde interesses in contact komen. Lid worden van Hyves is gratis.

Stichting Tileng hoopt ook via deze weg mensen te interesseren voor het werk van de stichting. Kijk dus ook eens op de Hyves van Stichting Tileng en wordt lid.