2e Tussentijds verslag herbouw Imogiri

Geplaatst op: 11 augustus 2008 · Geplaatst in: Weekendverhalen

De aardbeving op Java is al weer meer dan 2 jaar geleden. Het lijkt wel gisteren dat de eerste beelden van de volledige verwoesting bij ons binnenkwamen.

Gelukkig is er sindsdien veel gebeurd. Veel organisaties hebben bijgedragen aan herbouw en herstel van de regio. De Stichting Tileng is er trots op daar een onderdeel van uit te mogen maken. Zo ziet u op de bijgevoegde foto bijvoorbeeld een met behulp van de stichting gebouwde kleuterschool.

Op 13 september 2007 hebben wij reeds verslag uitgebracht van de stand van zaken op dat moment. Nu vonden wij het hoog tijd om u op de hoogte te brengen van de resultaten sindsdien. U vindt dit tweede tussentijdse rapport op de website.

Het heet bewust een tussentijds rapport. We zijn nog lang niet klaar en met uw steun gaan we dan ook door.