Vrienden- / professionalsites

Geplaatst op: 8 januari 2010 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Wist u dat Stichting Tileng ook gebruikmaakt van vrienden-/ professionalsites zoals Hyves, Facebook, Twitter en LinkedIn? Zodoende wordt de stichting waar mogelijk onder de aandacht gebracht van een breed publiek.

Kijk zelf ook eens op die sites en meld je als vriend aan!

Hyves Ton Tileng

Hyves Stichting Tileng

Hyves Baturraden

LinkedIn A.C. (Ton) Lange

Twitter A.C. (Ton) Lange 

Facebook A.C. (Ton) Lange

Hoe meer mensen vrienden worden en hun vrienden weer attenderen op Stichting Tileng, des te bekender wordt de Stichting op de Goeden Doelen Markt.

Alles moet steeds blijven rollen. De lokale organisatie blijft zich bewijzen en de fondsenwerving zal in de toekomst nog sneller moeten gaan, zodat nog meer tastbare resultaten geboekt kunnen worden. Er volgen dan onder meer nieuwe scholen (zowel voor kleuters als iets oudere kinderen), koeien, studiebeurzen en onderwijzerssalarissen en (ongepland, maar zeer noodzakelijk) de verdere herbouw van Imogiri na de aardbeving.

U bent van harte welkom op de vriendensites van Stichting Tileng.