Unieke veiling bij Lokal Heroz in Rotterdam

Geplaatst op: 6 december 2010 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Als gevolg van een unieke samenwerking tussen The Letterfreak en LokalHeroz (de Rotterdamse ‘all inclusive store for men’) is enige tijd geleden de wedstrijd “Fotografeer Je Held” gelanceerd. Iedereen heeft zijn eigen held, die als (lichtend) voorbeeld voor hem of haar dient. Of dat nu een familielid, vriend(in), pop- of filmster is, een politicus of religieus leider; een held heeft vrijwel iedereen. Misschien zijn de mensen achter Stichting Tileng wel een held voor jou: de donateurs bijvoorbeeld of de vertegenwoordigers op Java die met veel inzet zorg dragen voor de uit te voeren projecten.

Hoe dan ook, de wedstrijd heeft een aantal mooie foto’s opgeleverd, kijk maar eens op de site van Regiostock.

Uit alle inzendingen zijn vijf winnaars gekozen. De werken van deze winnaars zijn inmiddels te bewonderen bij LokalHeroz aan de Oppert 294 in Rotterdam. De foto’s zijn afgedrukt op verschillende materialen, zoals canvas, spanframe en het zeer exclusieve dibond  met epoxy. Deze afdrukken zijn geleverd door The Letterfreak. De winnende foto’s zijn vanaf nu ook te bekijken op de site van The Letterfreak.

De beelden van de helden zullen op 17 december ter veiling worden aangeboden. Deze veiling zal gehouden worden in de winkel van LokalHeroz.

Om 17:00 uur zal de Rotterdamse Wethouder Alexandra van Huffelen de expositie officieel openen. Diezelfde avond zullen de prijswinnaars hun prijzen overhandigd krijgen. Zo gaat de nummer één met een Ipad naar huis. Deze Ipad wordt aangeboden door MCT Center uit Capelle aan den IJssel. De opbrengst van de verkochte stukken zal – na aftrek van de productiekosten – geschonken worden aan Stichting Tileng.

Iedereen is op 17 december van harte uitgenodigd!