Frans Rademaker Stichting Bersama

Geplaatst op: 7 april 2013 · Geplaatst in: Referenties

De Stichting “Bersama” Nederland-Indonesia laat haar gasten tijdens de verschillende Indonesië rondreizen kennis maken met de projecten die ondersteund/begeleid worden door de Stichting Tileng. Uit de enthousiaste reacties van onze gasten blijkt dat deze directe wijze van ontwikkelingswerk veel emoties los maakt. Dit mondt uit in spontane financiële ondersteuning en vragen naar de mogelijkheid om donateur te worden van Stichting Tileng.
Stichting “Bersama” prijst zich gelukkig om de projecten, voorzover het in haar macht ligt, financieel te blijven ondersteunen.

Wij raden iedereen aan zijn/haar (jaarlijkse) donaties uit te breiden c.q. donateur te worden van Stichting Tileng. Niets blijft aan de strijkstok hangen, alles komt daar, waar het nodig is!