Kumpulan21 juni 2015

Geplaatst op: 8 mei 2015 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Zondag 21 juni vieren wij ons 15-jarig bestaan en u kunt dit met ons vieren. Meld u zich (alsnog) aan of kom spontaan naar het Landgoed Schakenbosch, Veursestraatweg te Leidschendam.

De Kumpulan van 21 juni staat in het teken van het 15-jarig bestaan van Stichting Tileng. Uiteraard is de ambassadeur van de stichting, Wouter Muller, aanwezig. Hij treedt op samen met zijn bandleden Bep Kamphuis en Nick de Vos.

De verdere zang en muzikale omlijsting is in handen van Fifty Fifty and The Dangers (The Sunset Band is onlangs uit elkaar gegaan). Zij spelen zowel Country rock als  Indo rock, nummers waarop je lekker kan dansen!

Al deze muzikanten treden gratis op, dat wil zeggen dat de opbrengst uit de kaartverkoop en de tombola geheel ten goede komt van Stichting Tileng.

Bent u op zoek naar een speciaal cadeautje, bijvoorbeeld een uniek sieraad, grote kans dat u op onze Kumpulan slaagt!  Arts and Crafts by LIEKis met een stand aanwezig.

De catering wordt als vanouds verzorgd door Kelapa Muda. Dat wordt lekker smullen.

Datum: zondag 21 juni van 13 – 18.00 uur, zaal open 12.30 uur

Locatie: Landgoed Schakenbosch, Veursestraatweg 185, 2264 EG Leidschendam
Toegang: € 10,00, incl. een lot voor de tombola.

Kinderen tot 4 jaar gratis, tot 12 jaar € 5,00

Reserveringen:

Alex von Ende: 06-22984482   Nancy Pelupessy-Vorster: 06-48784550   Peter Lefeber: 06-55540441

Of mail naar:   mierop@tileng.nl

Het woord Kumpulan of Koempoelan betekent letterlijk bijeenkomst van desahoofden met (Wedono’s)districtshoofden en de regent. In Indische kringen heeft het de betekenis van een gezellig samenzijn, in ons geval met vrienden, donateurs en sponsors van Stichting Tileng, waarbij – onder het genot van een rijstgerecht of een andere Indische lekkernij – bijgepraat wordt over allerlei zaken, muziek gemaakt en gedanst. Dus gewoon gezellig met een hoog reünie gehalte.

Ik hoop u op de Kumpulan te mogen begroeten zodat we gezamenlijk van kristal goud kunnen maken.


Stichting Tileng zijn we met z’n allen.