Feestje?

Geplaatst op: 22 januari 2018 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Begin oktober hadden wij een familie-reünie. Niet alleen vanuit het hele land, ook uit Amerika en Denemarken zijn ze voor deze reünie gekomen. Uiteraard werd het één groot feest, de laatste reünie was alweer 5 jaar geleden, dus een hoop familieleden hadden elkaar al in geen 5 jaar gezien! Behalve bijkletsen, eten en foto’s maken en foto’s aan elkaar laten zien hadden we ook een boekentafel. En deze boeken mochten gratis meegenomen worden. Maar……een vrijwillige bijdrage voor Stichting Tileng zou natuurlijk heel fijn zijn! En er werd royaal gedoneerd, de bus was lekker gevuld. Dit is ondertussen al aan Tileng overgemaakt.

 

Heeft u nou ook een feestje? Of  het nou een kumpulan of verjaardagsfeest of wat voor bijeenkomst ook is, misschien een idee voor u. Zet een bus neer voor donaties voor Stichting Tileng. Mail ons, en wij zorgen ervoor dat er een aantal brochures bij in de bus vallen. Alle beetjes helpen, en u weet, van alle donaties en sponsorgelden die Stichting Tileng ontvangt wordt meer dan 99% besteed aan projecten in Indonesië.