10 mei 2018: Indorockmiddag t.b.v. Stichting Tileng

Geplaatst op: 12 april 2018 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Op donderdagmiddag 10 mei 2018 (Hemelvaartsdag) organiseert Stichting Tileng in samenwerking met Kelapa Muda een benefietmiddag. Het wordt een ouderwetse indorockmiddag met indorockers van het eerste uur! Hans Bax heeft samen met Eddy Chatelin, Ron Lamster en Kenneth een nieuwe band geformeerd, The Real Indorockers.

Ook entertainer van het eerste uur, Edu Schalk, zal van zich laten horen! Waar Edu is, is sfeer, plezier, vakmanschap en gezelligheid.

En natuurlijk is de ambassadeur van Stichting Tileng, singer-songwriter Wouter Muller, aanwezig. Met zijn pakkende teksten heeft hij menig traantje laten vloeien.

Tussendoor is er een tombola met leuke prijsjes en uiteraard zorgt Kelapa Muda voor lekkere Indische hapjes en drankjes!

Datum: donderdag 10 mei 2018 , inloop v.a.  12.30 uur, aanvang 13.00 uur

Locatie: Kelapa Muda, Kerketuinenweg 45, 2544 CV Den Haag (gratis parkeren in de buurt)

Toegang:  in de voorverkoop: € 10,00, aan de deur € 12,50

Reserveren kan door een mail te sturen naar mierop@tileng.nl. Vergeet niet het aantal personen te vermelden. Uw reservering is pas definitief als het geld ontvangen is op bankrekening: NL57 RABO 0123 7989 65 t.n.v. Stichting Tileng te Capelle aan den IJssel o.v.v. kumpulan 2018. Na ontvangst zal het aantal bestelde e-tickets worden toegemaild.

Alle artiesten treden geheel belangeloos op. De locatie is aangeboden door Kelapa Muda, zodat de gehele opbrengst ten goede komt  aan de projecten van Stichting Tileng.