Weer even goed nieuws

Geplaatst op: 20 april 2021 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Beste donateurs en lezers,

Het is alweer enige tijd geleden dat wij een bericht op de website hebben geplaatst. Hoogste tijd dus om u weer een beetje bij te praten!

Helaas moeten wij de benefiet kumpulan ook dit jaar weer doorschuiven naar volgend jaar. Wij gaan er vanuit dat de kumpulan dan echt door kan gaan, dus noteer de datum maar vast in uw agenda: 26 mei 2022. Uiteraard hoort u tegen die tijd welke artiesten dan zullen optreden.

Niet alleen de kumpulan, ook andere activiteiten waar stichting Tileng aan zou deelnemen, zijn door de coronaperikelen niet doorgegaan. Dit betekent, dat wij niet alleen onze naamsbekendheid niet breder uit konden rollen, maar ook dat wij daardoor minder inkomsten konden genereren. Gelukkig kunnen wij bouwen op een aantal trouwe donateurs en sponsors. Daardoor kunnen wij de scholarships blijven uitgeven, zodat de kinderen naar school kunnen blijven gaan en hun opleiding kunnen afmaken. En ook de leerkrachten kunnen komend schooljaar weer ondersteund worden met een aanvulling op hun salaris. De Stichting Bond van Oud Steurtjes heeft toegezegd om, net als dit schooljaar, de kosten hiervoor op zich te nemen. U begrijpt, dat wij daar heel erg blij mee zijn!

Ook u kan een steentje bijdragen door bijvoorbeeld, als u online goederen bestelt, dit te doen via https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=4021&cn=NL&ln=nl. Het kost u geen cent extra, maar Stichting Tileng krijgt een klein percentage van het aankoopbedrag. Natuurlijk kunt u ook een donatie overmaken naar IBAN: NL57 RABO 0123 7989 65 t.n.v. Stichting Tileng te Capelle aan den IJssel of door gebruik te maken van de ‘doneer direct button’.

Alvast bedankt en wij hopen u gauw weer te kunnen ontmoeten!