Pasar Buku in Museum Sophiahof

Geplaatst op: 17 maart 2022 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Met veiling voor o.a. Stichting Tileng

Museum Sophiahof organiseert na het succes van vorig jaar wederom een Pasar Buku in het weekend van 2 en 3 april 2022. Ook dit jaar wordt er weer een veiling gehouden waarvan de opbrengst wordt geschonken aan diverse goede doelen, Stichting Tileng is een van deze doelen.

Nieuw is dit jaar een veiling (Lelang) van zo’n 25 objecten op zondagmiddag. De terrastent wordt omgetoverd in een ‘Toko Oleh-Oleh’ waar u ook snuisterijen kunt kopen. De Pasar Buku is gratis te bezoeken.Met uw aankopen steunt u Stichting HALIN, stichting Tileng en Museum Sophiahof. Stichting HALIN zet zich in voor hulpbehoevende voormalig landgenoten in Indonesië (warga negara). Stichting Tileng ondersteunt een aantal desa’s (dorpen) op Java.

Veiling
Op zondag wordt onder leiding van Jim van der Meer Mohr (voorzitter van de raad van toezicht van het Indisch Herinneringscentrum en van huis uit kunsthistoricus) een aantal objecten geveild, waarvan de opbrengst ook naar de stichtingen HALIN en Tileng en naar Museum Sophiahof gaat. De veiling start om 15.00 uur.

Toegang
De dag wordt mede georganiseerd door de vrijwilligers van de Werkgroep Museumwinkel en het Lezerspanel van Museum Sophiahof.Uiteraard kunt u ook de tentoonstellingen van Museum Sophiahof bezoeken en in ons Museumcafé staan de koffie, thee, spekkoek en Indische snacks voor u klaar.Tijdstip: 11:00 tot 17:00 uur

Toegang Pasar Buku: gratis

NATIONAAL MUSEUM SOPHIAHOF
Sophialaan 10
2514 JR Den Haag
info@museumsophiahof.nl
Tel. 070-2005060

Alvast bedankt en wij hopen u te ontmoeten!