Jaarlijkse golfweek Nieuwerkerk aan den IJssel

Geplaatst op: 26 augustus 2004 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Golfbaan Hitland in Nieuwerkerk houdt van 6 tot en met 11 september weer de jaarlijkse golfweek. De opbrengst is bestemd voor drie goede doelen: kinderdagcentrum Cocon in Capelle, activiteitencentrum IJsselhage in Nieuwerkerk en de stichting Tileng in Capelle. Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn er openbare wedstrijden met steeds een verschillende spelvorm. Deelnemers hoeven geen jaarkaart van golfbaan Hitland te hebben. Een golfvaardigheidsbewijs of handicap zijn wel verplicht.

Vrijdag is de jaarlijkse bedrijvendag, waaraan teams die uit twee personen bestaan, kunnen deelnemen. Nieuw dit jaar is de bedrijvenclinic, bestemd voor bedrijven die een dagje willen golfen. Meer informatie daarover is te verkrijgen bij de caddiemaster van golfbaan Hitland. Op zaterdag wordt een poging gedaan om het baanrecord te verbreken.

’s Middags wordt er gespeeld om de Hitlandbokaal. De golfweek wordt ’s avonds afgesloten. De voorzitter van het recreatieschap Hitlandbos, Lex Cachet, overhandigt dan een cheque aan de goede doelen.