Bezoek aan Desa Tileng

Geplaatst op: 18 januari 2005 · Geplaatst in: Weekendverhalen

A.s. oktober vertrek ik als voorzitter van Stichting Tileng weer naar Indonesië. Tijdens mijn vakantie zal ik weer een bezoek brengen aan de diverse projecten. Ik zal met de bewoners praten over de verschrikkelijke ramp die zich heeft voltrokken in Azië. Ook al hebben de bewoners daar fysiek niets van gemerkt is het ook aan hen niet ongemerkt voorbij gegaan. Ik zal aan hen duidelijk moeten maken dat wij door blijven gaan met het steunen van de desa Tileng en het ondersteunen van de mensen in Baturraden en Imogiri.

Omdat de stichting na die verschrikking door moet gaan met haar werk is het nodig dat aan andere duidelijk te maken. Daarom schrijf ik op dit moment vele bekende Nederlanders aan om aandacht te vragen voor de bestaande organisaties en aan hen te vragen deze niet te vergeten zodat zij met hun belangrijke werk door kunnen gaan.