Toeristen bezoeken Baturraden

Geplaatst op: 1 april 2005 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Onlangs kreeg ik uit Voorburg een bericht van de heer en mevrouw Hans en Nel de Zeeuw. Zij waren tijdens hun rondreis in Indonesië wederom in Baturraden en hebben daar de “Stichting Tileng” scholen bezocht. Zij waren onder de indruk van alle activiteiten daar.

Omdat de renovatie van de lagere school nog al voortvarend verloopt en men meer doet dan was gepland kwam men geld te kort voor een tegelvloer.

De heer en mevrouw De Zeeuw hebben deze vloer gefinancierd zodat deze naar de wens van de mensen daar gerealiseerd kon worden. Een geweldig initiatief. Tijdens het bezoek ontvingen zij van onze plaatselijke mensen een brochure van Stichting Tileng. Weer terug in Nederland hebben zij deze vele malen doorgelezen en zijn zo in contact met mij gekomen. Wilt u ook in het bezit komen van de brochure van Stichting Tileng laat het ons weten. info@tileng.nl .