Laptops voor de stichting

Geplaatst op: 30 mei 2005 · Geplaatst in: Weekendverhalen

De leiding van het ministerie van VROM heeft besloten dat binnen nu en juli a.s. alle PC’s moeten zijn vervangen op het ministerie. Sommige te vervangen Laptops zijn nog zeer goed bruikbaar. Daarom heeft de leiding van VROM op mijn verzoek besloten een drietal Laptops ter beschikking te stellen aan Stichting Tileng.

De stichting zal deze weer uitzetten in de desa Tileng, Baturraden en Imogiri. Waarom Lapstops zult u zeggen? Laptops zijn door mij als handbagage mee te nemen in het vliegtuig, vandaar.

Mocht er nog iemand van een bedrijf of instelling zijn die dit leest en zegt wij hebben geen Laptops te vergeven maar willen wel geld geven om er een te kopen, stuur dan even een mailtje naar mij, lange@tileng.nl, bij voorbaat dank. Geld voor de aanschaf van een PC is natuurlijk van harte welkom. Daar zijn niet alleen de bewoners mee gebaat maar ook de middenstand aldaar. Het mes snijdt dan aan twee kanten.