Financieringsaanvraag uit Imogiri

Geplaatst op: 4 juli 2005 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Onlangs ontving de stichting een verzoek om financiële steun uit Imogiri. Een desa bij Yogyakarta. Het gaat op het renoveren c.q. verbouwen van twee schooltjes aldaar.

De stichting bemiddelt en ondersteunt ook bewoners van andere desa’s die buiten het statutaire werkgebied liggen van de stichting. Omdat de stichting hier geen eigen middelen mag in zetten zoeken wij voor dit soort projecten projectsponsors. Zo ook voor de desa Imogiri.

De stichting is nu op zoek naar een sponsor voor dit specifieke project. Bent u diegene die dit project zou willen adopteren? Of weet u iemand anders die wij zouden kunnen benaderen? Laat het de stichting weten en neem contact op met mij via e-mail: lange@tileng.nl