Stagiaire gaat naar Tileng

Geplaatst op: 18 juli 2005 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Enige tijd geleden heeft en studente van de Universiteit Nijmegen, studierichting Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies, de Stichting Tileng benadert met de vraag of zij projecten van de stichting zou kunnen gebruiken voor haar stage. Op 13 juli jl. vertrok zij van Schiphol via Jakarta naar Baturraden waar ze wordt opgevangen door onze vertegenwoordiger Tekad Santos.

Ze blijft daar een aantal dagen om te acclimatiseren en om van Tekad te horen hoe er gewerkt wordt in Baturraden. Na die paar dagen gaat ze verder naar Yogyakarta om in het veld mee te gaan lopen met YMA (Yayasan Mitra Abadi), onze officiële vertegenwoordiger in Indonesië. Het veldwerk zal plaatsvinden in desa Tileng met haar 16 woongemeenschappen.

Gedurende haar stage zal zij op gezette tijden verslag doen van haar bevindingen ter plekke; deze worden op de site geplaatst. Na afloop van haar stage zal zij haar ervaringen aan de stichting overhandigen. Wij houden u op de hoogte!