Radiostation Tare Valeria FM

Geplaatst op: 5 december 2005 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Op een zondagavond ben ik als voorzitter van Stichting Tileng in de live-uitzending geweest van het radiostation Tare Valeria FM.

Daar heb ik een gesprek gehad met radioman Tonnie Aditia. We hebben uitgebreid gesproken over het werk van Stichting Tileng in Indonesië. Er luisteren ongeveer 5.000.000 mensen naar de uitzendingen van Tonnie. Tijdens de uitzending kunnen mensen telefonisch reageren en vragen stellen. Naar het programma wordt goed en serieus naar geluisterd. Mijn verhaal is dan ook goed overgekomen. Een van de luisteraars zei dat het toch van de gekke was dat Stichting Tileng in Indonesië zoveel werk verricht en geld geeft voor projecten. Zij riep de rijken in Baturraden op het zelfde te doen zodat Stichting Tileng weer elders in Indonesië aan de slag kan.

Daarna heeft er ook een interview plaats gevonden met journalist Anton Soeparno van de Indonesische krant Suara Merdeka. Dit artikel is reeds geplaatst op de site. Zie het nieuwsarchief.