Ingenieursbureau steunt wederom Stichting Tileng

Geplaatst op: 17 januari 2006 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Rond de feestdagen sturen veel bedrijven een geschenk naar hun relaties. Evenals in 2004 heeft Ingenieursbureau Ebatech besloten het kerstgeschenk te geven aan een drietal goede doelen, waarvan een de Stichting Tileng was. Even voor de jaarwisseling ontving Stichting Tileng een groot bedrag op haar bankrekening van Ingenieursbureau Ebatech.

Ingenieursbureau Ebatech, een onderdeel van de Nuon-groep, biedt totaaladvisering aan op het gebied van installatieprojecten, energieanalyses en veiligheid. Zij kunnen de opdrachtgever vanaf een pril idee tot aan de realisatie van een project met raad en daad bijstaan. Opdrachtgevers ervaren keer op keer de toegevoegde waarde op het terrein van consultancy, engineering, projectmanagement, PUT kasten en veiligheidskeuringen. Ingenieursbureau Ebatech is te vinden op de website http://www.ebatech.nl . Ook nu weer hopen wij dat dit voorbeeld ook andere bedrijven zal inspireren om aan het einde van een jaar een dergelijke actie op touw te zetten voor Stichting Tileng.