Voor de kinderen, ouders en sponsors

Geplaatst op: 20 februari 2006 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Horizon 001Vorig jaar schreef ik, zie nieuwsarchief, dat Stichting Tileng op woensdagavond 15 juni jl. een cheque in ontvangst heeft mogen nemen van de basisschool De Horizon uit Capelle a/d IJssel op het eind van de tweede lustrum-viering in het Isala Theater.

De leerkrachten van die school hebben die avond een prachtige musical neergezet. Mede dankzij de financiële bijdragen van een aantal sponsors voor dit evenement kon die mooie cheque aan de stichting worden overhandigd. Daarnaast werden de tekeningen overhandigd die door de leerlingen van De Horizon waren gemaakt. Deze waren bestemd voor de leerlingen van de lagere school in Baturraden.

Aan de kinderen, ouders en sponsors werd beloofd de tekeningen af te geven bij de leerlingen van de lagere school in Baturraden. Na terugkomst van mijn bezoek aan Indonesië zou ik daarover rapporteren en foto’s laten zien. Die rapportages en foto’s zijn inmiddels door de stichting aan De Horizon verstrekt. Belangstellende kunnen zich daar vervoegen (of bij mij lange@zonnet.nl). Kijk ook op www.tileng.nl .

 

Vi börjar våren, utländska mode troll på “twisted midja” i New York balklänningar, inte alltför frustrerande gränsöverskridande “designer”, det vill säga rätten att se ett hem som är redo att sälja, som är high fashion vecka kallt? Vi har en livlig dörröppning balklänningar!