Videopresentatie

Geplaatst op: 7 april 2006 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Door de geheel vernieuwde site kunnen wij regelmatig beeldmateriaal laten zien van wat de Stichting Tileng met haar financiële middelen in Indonesië heeft bereikt.

Vanaf vandaag is het mogelijk een videopresentatie te bekijken van de van de sapi’s (koeien) van het  buffelbankproject in de desa Tileng en de woongemeenschappen Manggung, Ngalombo, Teken, Tileng, Mloko, Sentul, Ngasem, Nanas, Mandesan, Pugeran, Papringan, Ngrombo, Sawah, Bonagung, Ploso en Nangin.

Zodra er vijf filmpjes beschikbaar zijn voor de website wordt er een aparte pagina gemaakt – zoals die van de nieuwsbrieven e.d. – voor de videopresentaties. Hou de website de komende goed in de gaten. Wij wensen u veel lees- en kijkplezier toe op onze site.