Weet u al wat u met uw vakantiegeld gaat doen?

Geplaatst op: 12 mei 2006 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Gebruikt u het echt voor de vakantie, of gaat u uw huis verbouwen, of is misschien uw auto aan vervanging toe? Zulk soort zorgen hebben de bewoners van desa Tileng niet. Zij vragen zich af hoe ze het hoofd boven water kunnen houden en hun kinderen een goede toekomst kunnen geven. Hoe ze hun kinderen naar school kunnen sturen, of er wel onderwijzers zijn en of er wel voldoende lesmateriaal is. Zorgen, die wij niet kennen. Zou het niet mooi zijn, als zij die zorgen ook niet meer zouden hebben. Als we allemaal nou een beetje van ons vakantiegeld storten op rekeningnummer 64.45.17.824 t.n.v. Stichting Tileng te Capelle a/d IJssel, onder vermelding van onderwijs voor de kinderen, dan geven wij met z’n allen de kinderen van desa Tileng een toekomst. Is dat geen mooie vakantiegedachte? Ik doe het, u ook? (donateur Ellen Mierop uit Den Haag)