Kumpulan met familie en vrienden

Geplaatst op: 22 september 2006 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Op zaterdag 16 september jl. heeft in het Indisch Cultureel Centrum “De Graanschuur” te Zoetermeer een zogenaamde kumpulan met familie en vrienden plaatsgevonden. Behalve bijkletsen en eten heeft er ook een optreden plaatsgevonden van Wouter Muller, ambassadeur van Stichting Tileng.

Tijdens deze middag is uitgebreid stil gestaan bij het werk van Stichting Tileng. Behalve dat Wouter Muller weer voor een spetterende en indrukwekkende voorstelling zorgde, vertelde hij ook over het vele en goede werk van Stichting Tileng en verwees verder naar de voorzitter van de stichting, Ton Lange, die ook aanwezig was. Er was veel belangstelling voor het informatiemateriaal dat Ton Lange bij zich had en ook de collectebus was niet onopgemerkt gebleven. De opbrengst is nog dezelfde avond overgemaakt en ik denk dat deze dag ook nieuwe donateurs heeft opgeleverd. En door de natuurrampen die ook een desa van Tileng hebben getroffen, is extra geld nodig voor de wederopbouw. Stichting Tileng helpt, maar kan niet zonder uw hulp. Stort daarom een bijdrage op rekeningnummer 64.45.17.824 en geef de bewoners van de desa’s een nieuwe kans!