Indonesisch Vogelpark Taman Indonesia

Geplaatst op: 20 oktober 2006 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Een buitengewoon Indonesisch dierenpark op het platteland in Kallenkote in de provincie Overijssel. De mensen van dit park hebben contacten met een aantal desa’s (dorpen) ten zuiden van Yogyakarta op het eiland Java net als Stichting Tileng.

De leiding van het park heeft voorgesteld om in de lente van 2007 in het park een perkumpulan (bijeenkomst) te organiseren ten behoeve van die desa’s. Als het in de agenda van Wieteke van Dort, en onze ambassadeur Wouter Muller, past zullen zij tijdens die bijeenkomst optreden. Radio Tokèhondersteunt door Radio Ridderkerk, hebben het voornemen om van de perkumpulan een radioverslag te maken.

Wij houden u op de hoogte of we deze bijeenkomst hebben kunnen organiseren en leest u hoe u er zich voor op kunt geven.

 

Taman Indonesia herbergt een bonte verzameling van ruim 50 verschillende soorten vogels, aangevuld met tal van kleine Aziatische zoogdieren. Tijdens een wandeling door het vogelpark met de grote buitenvolières waant u zich in de tropen en komt u oog in oog te staan met exotische vogels en zoogdieren zoals Beo’s, Balispreeuwen, Djalaks, Muntjaks, Kleinklauw-otters, Maleisische Stekelvarkens en tropische eekhoorns. En mocht er onverhoopt een tropische regenbui op vogelpark Taman Indonesia neerdalen dan kunt u schuilen in een originele Indonesische paalwoning.

In dierenpark Taman Indonesia kunt u eveneens rondsnuffelen naar Indonesische souvenirs op de pasar kecil en genieten van de smakelijke Indische hapjes en drankjes.

Kijk voor meer informatie op www.taman-indonesia.nl

Taman Indonesia 003 copy