Wie zijn de ondersteuners van de stichting

Geplaatst op: 27 oktober 2006 · Geplaatst in: Weekendverhalen

InnoConcepts N.V

 

 

 

 

 

 

InnoConcepts N.V. is ondersteuner van het eerste uur. Alle kantoorkosten, inclusief de verzorging van de nieuwsbrieven,  komen voor rekening van deze onderneming. Mede hierdoor kunnen we zeggen dat alle gelden die de stichting ontvangt voor 100% worden gebruikt voor projecten in Indonesië.

InnoConcepts is een organisatie die gespecialiseerd is in het vinden, ontwikkelen en naar de markt brengen van innovatieve producten en technologieën. InnoConcepts onderscheidt zich hiermee van financiële partijen, die vaak alleen kapitaal verstrekken, en grote commerciële partijen, die meestal onvoldoende ruimte geven aan innovaties. Op dit moment is InnoConcepts met name actief op het gebied van kunststof verpakkingen en met milieuvriendelijke hygiënische systemen en coatings. InnoConcepts heeft vestigingen in Nederland, Engeland en Hong Kong.

NETV_logo_psd 16-02-2004

 

 

 

 

 

Netvlies Internetdiensten. De hosting van de vernieuwde website van de stichting wordt tegenwoordig (gratis) verzorgd door Netvlies Internetdiensten te Breda. Netvlies “spreekt vloeiend digitaal” en biedt internetdiensten aan een zeer diverse klantenkring. Door hen wordt de website steeds meer en meer uitgebreid met verschillende pagina’s, zoals bijvoorbeeld de filmpjes en foto’s. Daarnaast zal door Netvlies ook de komende digitale nieuwsbrief verzorgd gaan worden. Tevens heeft het bedrijf aangeboden – met name directeur Jeroen Thoolen – voor alle communicatie de eindredactie te willen gaan voeren. Een aanbod wat een kleine charitatieve stichting als Stichting Tileng niet afgeslagen heeft. Bezoek ook eens www.netvlies.nl.

Logo copy

 

 

 

Stichting “BERSAMA” is ook een van de eerste ondersteuners van Stichting Tileng. Stichting “BERSAMA” Nederland – Indonesië heeft als belangrijkste doelstelling, het bevorderen van de sociale band tussen de bevolking van Nederland en Indonesië. Zij wil dit bereiken door nauwe samenwerking met de lokale, inheemse bevolking, op het gebied van reizen binnen Indonesië, het bemiddelen in en organiseren van familiebezoeken in Nederland voor Indonesische staatsburgers, uitwisselingsprogramma’s op cultureel gebied, het steunen van kleine projecten en het geven van voorlichting in het algemeen over Indonesië.

Door deze kleinschaligheid is het mogelijk zeer flexibel en voordelig, reizen te organiseren waarbij een hoge mate van “maatwerk” gerealiseerd kan worden, voor onze reizigers, met betrekking tot wensen, mobiliteit en het te besteden budget. Met andere woorden, zij hebben een grote mate van vrijheid met betrekking tot de invulling van het reisprogramma met de zekerheid van transport en logies.