Nieuwe teksten website

Geplaatst op: 20 november 2006 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Aangezien Stichting Tileng haar werkgebeid uitgebreid heeft hebben wij het noodzakelijk geacht om de teksten op de website te vernieuwen. Alleen met nieuwe aangepaste teksten kunnen wij u volledig op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Stichting Tileng groeit niet alleen, ook het aantal donateurs neemt gestaag toe en dat is een goed teken. Samen met u en dankzij uw bijdrage kunnen wij nu in drie verschillende desa’s het goede werk van de stichting voortzetten.

Naast Tileng, zijn inmiddels ook Imogiri en Baturraden onder de hoede van de stichting gekomen. Ook in deze twee desa’s kunnen we een hoop goede dingen doen.

Wij hopen u weer voldoende op de hoogte te hebben gebracht van de laatste ontwikkelingen. Mocht u toch nog vragen hebben aarzel dan niet om met een van de vrijwilligers van Stichting Tileng contact op te nemen.