Onze ambassadeur

Geplaatst op: 23 februari 2007 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Zoals u weet vindt er op zaterdag 12 mei 2007 van 10:00 tot 18:00 uur een “Perkumpulan” plaats in het Indonesisch Dierenpark Taman Indonesia te Kallenkote (Overijssel). Op deze dag zullen onze ambassadeur Wouter Muller en zangeres Wieteke van Dort optreden.

Op 16 mei a.s. is onze ambassadeur Wouter Muller jarig. Hij wordt 60 jaar. Doorgaans is hij niet zo verjaarderig, maar deze keer vreest hij dat hij er niet onderuit komt zijn verjaardag te vieren. Hij gaat deze verjaardag in zijn grote vriendenkring op een bijzondere manier te vieren.

Hij heeft een mooi theater in Enschede afgehuurd en geeft daar een speciale voorstelling met zijn muzikale vrienden voor alle mensen die naar zijn verjaardagsfeest komen. Om nu te voorkomen dat hij die dag “weet-ik-veel-wat-voor-kado’s” zal krijgen heeft hij het volgende bedacht. Om ze te weerhouden van het kopen van cadeaus vraagt hij ze om niet naar zijn verjaardag bij hem thuis te komen, maar op die woensdagavond voor Hemelvaartsdag naar dat theater te gaan, daarvoor een kaartje te kopen en in plaats van cadeaus een enveloppe mee te nemen met een royaal bedrag voor Stichting Tileng. Op deze wijze hoopt onze ambassadeur veel euro’s op te halen.

Voor deze avond heeft hij al een toezegging gekregen van Ernst Jansz (ex-DoeMaar) om samen met hem een speciaal optreden te verzorgen voor de pauze. Na de pauze wil hij met zijn eigen band en andere muzikale vrienden een vervolgprogramma uitvoeren. Ook Stichting Tileng en het werk van de stichting zal deze avond gepresenteerd worden

Hierdoor vindt in een kort tijdbestek een 2e benefietvoorstelling plaats voor Stichting Tileng.

Een geweldig initiatief van onze ambassadeur Wouter Muller. Ik adviseur u zijn website www.woutermuller.com nauwlettend in de gaten te houden voor verdere informatie omtrent deze benefietvoorstelling.