Alle Goede Doelen.nl

Geplaatst op: 16 februari 2007 · Geplaatst in: Weekendverhalen

De Stichting Tileng probeert zowel op haar eigen site, als op www.allegoededoelen.nl van de stichting GeefGratis, regelmatig mooie, leuke en interessante nieuwsberichten te plaatsen. Hiermee wil de stichting zo goed mogelijk communiceren met de achterban en andere geïnteresseerden.

Er is nu iets nieuws toegevoegd aan www.allegoededoelen.nl, waardoor GeefGratis ook meer fondsenwervend kan gaan optreden voor de aangesloten goede doelen, zoals Stichting Tileng.

Stichting Tileng staat nu met meerdere projecten op de nieuwe projectenpagina van www.allegoededoelen.nl.

Via een aantal zoekcriteria kunt u zoeken naar een project van een goed doel dat u wilt ondersteunen, natuurlijk bij voorkeur één van Stichting Tileng. U kunt dan online doneren voor het gekozen project.

Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor:

Categorie:                Ontwikkelingswerk

Keurmerk:                Vind ik niet belangrijk!

Werkgebied:            Azië en Oceanen

Land:                         Indonesië

Dan vindt u onder andere het project “Traditioneel sparen van boeren in Indonesië” van de Stichting Tileng.

Op deze wijze kunt u gericht projecten van Stichting Tileng ondersteunen. Binnenkort zullen wij alle lopende, en nog in behandeling zijnde, projecten op deze wijze voor het voetlicht brengen. Bij de lopende projecten gaat het o.a. om een buffelbankproject, de opleidingen van onderwijzeressen, het (ver)bouwen van scholen, schoolmeubilair en – materialen, financiële ondersteuning van arme leerlingen, e.d. (zie ook het nieuwsarchief). De stichting heeft verder een grote wisselende projectportefeuille, met soms wel meer dan 20 plannen, oplopend tot ongeveer € 60.000 per project.