Hallo

Geplaatst op: 13 april 2007 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Wij waren laatst aan de Costa Blanca, heerlijk genieten van het Spaanse zonnetje, terwijl het in Nederland koud en nat was. Er wordt daar een krantje uitgegeven, genaamd ‘HALLO’, voor en door de Nederlandse gemeenschap geschreven. Toen ik op het terras het laatste nummer doorbladerde, viel mijn oog op een artikel. Het ging om een groep Nederlanders, die aan de Costa vertoeven, en die gebieden in Indonesië gaan opzoeken om te kijken, hoe de toestand daar sinds de aardbeving is. En zij doen dat in Volendamse klederdracht!  O.a. “……een school van Stichting Tileng in Baturraden” stond op het programma. Helaas stond er geen verdere uitleg bij. Ik mag aannemen, dat er donateurs van de Stichting Tileng bij de Spaans/Volendamse groep zitten. En wie weet, lezen ze dan ook dit artikel. Het zou toch leuk zijn, om hier te vernemen hoe de reis is verlopen?

En de scholen van Tileng kunnen nog wel wat ondersteuning gebruiken. U kunt helpen, door een donatie te storten op rekeningnummer 64.45.17.824 t.n.v. Stichting Tileng te Capelle a/d IJssel.