Tileng Bingo

Geplaatst op: 20 april 2007 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Mijn man (Ton) en ik (Wil) gaan 8 keer per jaar naar een dansavond. Tijdens een dergelijke avond wordt er ook een Bingo gedraaid en geld opgehaald voor Stichting Tileng. Het geld ophalen is een leuk initiatief van de leden van deze dansclub.

De laatste avond van ieder seizoen staat geheel in het teken van Stichting Tileng. De opbrengst van de Bingo die avond gaat dan wederom naar de stichting en omdat dan ook de kaarten duurder zijn, levert dat een aardig bedrag op.

Ton en ik verzorgen de prijzen voor de Tileng Bingo. Die komen van familie, kennissen en sponsors. Leuke alledaagse praktische hebbedingetjes. Afgelopen laatste avond op 14 april hadden we weer de keuze uit vele mooie prijsjes.

Dus lezers, mochten u nog wat in de kast / op zolder hebben staan dat niet gebruikt is of wordt en dat een mooie Bingoprijs kan zijn, geef het aan de stichting. Laat het ons weten via info@tileng.nl. De stichting is er blij mee.

Nog terug naar 14 april; de avond was weer gezellig en succesvol, zowel voor de leden van de dansclub als voor Stichting Tileng. De penningmeester kan een mooi bedrag van 200 euro op de bankrekening verwachten. Geweldig allemaal. Want u weet, alle kleine beetjes helpen voor de projecten in Indonesië.