Nieuwe brochure

Geplaatst op: 25 mei 2007 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Oude brochureWie kent hem niet; de zeer verzorgde (oude) brochure van de stichting? De ontwikkelingen binnen de stichting zijn echter van dien aard dat er gedacht moest worden aan een nieuwe brochure. Deze is er dan ook gekomen.

Naast de professionalisering van de (vrijwilligers-) organisatie, de nieuwe projecten en de wederopbouw in het door de aardbeving van 2006 getroffen gebied, was het na ruim 6 jaar stichting Tileng (en in totaal inmiddels 10 jaar veldwerk), noodzakelijk enkele zaken te updaten.

Zo ook heeft de stichting een nieuwe huisbankier, de Rabobank te Lochem. Het nieuwe bankrekeningnummer is 1237.98.965, ten name van Stichting Tileng te Capelle aan den IJssel.

Met deze nieuw brochure hopen wij de stichting nog meer voor het voetlicht te brengen en van een nog breder publiek. Wij hopen dan ook de komende periode nieuwe donateurs en/of sponsors te mogen verwelkomen.

Langs deze weg wil ik de bestuursleden, vrijwilligers en sponsors die dit mogelijk hebben gemaakt te bedanken. Dit zijn: Bram van der Weele, Cees van der Jagt, Jeannette Timmermans, Remco Lange en Jeroen Thoolen. Daarnaast wil ik niet ongenoemd laten mijn vrouw Wil. Zij maakt het mij mogelijk om dag en nacht (als dat nodig mocht zijn) voor de stichting actief te zijn. Bedankt mensen.