Capelle.TV

Geplaatst op: 15 juni 2007 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Capelle.TV is de kabelkrant van Capelle aan den IJssel en valt onder de verantwoordelijkheid van de Lokale Omroep Capelle.

Capelle.TV heeft gedurende een aantal weken een twee pagina grote advertentie van Stichting Tileng op de kabelkrant geplaatst. Hiermee heeft Capelle.TV de stichting gesteund en Stichting Tileng onder de aandacht gebracht van de kijkers. Deze kabelkrant is te vinden op kanaal 45 en frequentie 663,25.

De advertentie geeft in het kort de resultaten weer van de bouw van de (nood)woningen in het door de aardbeving van 27 mei 2006 zwaar getroffen Imogiri en uiteraard ook hoe men donateur kan worden van de stichting.

Een mooi initiatief van een andere stichting uit Capelle aan den IJssel, dat geheel gerund wordt door geweldige vrijwilligers.