Nieuwe bankrekening

Geplaatst op: 29 juli 2007 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Oplettende lezers van onze website en degenen die onze nieuwe brochure hebben gezien, is het misschien al opgevallen dat de Stichting Tileng een nieuwe bankrekening heeft. Naast de vertrouwde rekening bij Fortis – 64.45.17.824 – is er nu ook een rekening bij de Rabobank – 1237.98.965.

De nieuwe rekening geeft ons, dankzij één van onze sponsors,  de mogelijkheid om zonder extra kosten elektronisch te bankieren. Tevens onderzoeken wij de mogelijkheid om via de Rabobank gebruik te gaan maken van het internet betalingssysteem iDEAL, een service waar Fortis niet bij is aangesloten.

Wat verandert er voor u?

Voorlopig niet zo veel. Wij zullen in onze communicatie naar buiten meer en meer het nieuwe bankrekeningnummer gaan gebruiken, maar de oude rekening blijft in gebruik. Uw betalingen naar deze rekening gaan dus niet verloren!