Bedankt voor alle hulp

Geplaatst op: 7 september 2007 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Ik groet u en hoop dat samenwerking met Stichting Tileng nog doorgaat en dat alle voorstellen uit Baturraden gehonoreerd kunnen worden. De school heeft bijvoorbeeld nog behoefte aan een bibliotheek en lesboeken.

Dankzij de samenwerking met Stichting Tileng heeft de school het predicaat “Uitstekend Schoolhoofd Banyumas 2007” verkregen. We gaan nu voor de titel voor Midden-Java in Semarang met 35 deelnemers uit 35 regentschappen/steden. Als we nummer èèn worden zullen we de samenwerking met Stichting Tileng weer benadrukken. Tijdens het evenement zullen we de foto tentoonstellen van uw voorzitter met de Regent van Banyumas, waarbij uw voorzitter de laptop overhandigt.

Helaas is de laptop stuk. Wij hopen dat u nog een andere laptop of geld voor een andere PC heeft, want een PC is onontbeerlijk voor het schoolhoofd en de onderwijzers.

Tot zover.

Hartelijk dank voor uw aandacht en wij hopen dat de samenwerking nog lang mag voortduren.