Jaarrekening 2006

Geplaatst op: 7 december 2007 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Als kleine stichting volstaat het om aan je achterban te rapporteren wat je met hun geld doet en dat gaat het meest effectief via rapportages van projecten, via nieuwsbrieven en de website. Op een gegeven moment bereik je echter een omvang, waarbij dat niet meer voldoende is en dat je een volwassen jaarrekening moet gaan publiceren.

De Stichting Tileng heeft besloten om vanaf 2007 een door Ernst & Young Accountants beoordeelde jaarrekening te gaan publiceren. Om daarbij een goede start te kunnen maken, hebben wij alsnog de jaarrekening 2006 aan de accountants voorgelegd. Dit proces is nu afgewikkeld en de definitieve jaarrekening 2006 staat nu dan ook op de site op de pagina “Jaarrekening”.

Uiteraard zijn de accountantskosten gesponsord, zodat we als stichting hier geen kosten voor hoeven te maken.