Grand Opening Dewi Sri

Geplaatst op: 1 augustus 2008 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Donderdag 24 juli jl. was, na een ingrijpende verbouwing, de Grand Opening van restaurant Dewi Sri in Rotterdam (Hillegersberg).

Maar eerst was in de week voor de ‘Grand’opening nog een ‘Soft’opening en Stichting Tileng was in de gelegenheid gesteld, om de bezoekers wat meer over het werk van de stichting te vertellen.  Drie dagen lang werd er een goddelijk 6-gangenmenu geserveerd en de opbrengsten daarvan zijn geheel ten goede van Stichting Tileng gekomen! Uiteraard was Stichting Tileng ook bij de Grand Opening aanwezig en wederom  mochten we de doelstellingen van de stichting uitdragen.

Het was een zeer verzorgde avond, met gamelan, dans en natuurlijk ook met lekkere hapjes en een heerlijk buffet. Al met al was het, zowel voor Dewi Sri als voor Tileng, een geslaagde avond, waar nieuwe contacten zijn gelegd dat tal van nieuwe mogelijkheden kan scheppen voor de toekomst van de desa’s.

Wij willen nogmaals Stephen Loe van Dewi Sri danken en wensen hem heel veel succes toe!