Even voorstellen

Geplaatst op: 9 januari 2009 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Wat is er mooier dan de bron van het leven een mooie toekomst te geven?

Omdat kinderen de levensbron zijn op deze wereld, verdienen zij  alle ruimte voor ontwikkeling en groei die zij nodig hebben. Stichting Tileng deelt deze visie en streeft er naar om met veel inzet en liefde kinderen op Midden Java onderwijs te bieden en de families de nodige ondersteuning en begeleiding te geven. Hierdoor kunnen ook zij een eigen leven en een toekomst creëren.

Gezien mijn voorliefde voor Indonesië is het mij een groot genoegen dat ik mij als vrijwilligster kan inzetten voor het werk van de Stichting Tileng. Ik hoop dan ook dat 2009 een vruchtbaar jaar wordt en dat het groeiende succes geen einddoel, maar een verdere reis zal zijn voor mooie ontwikkelingen.

Wat is er mooier dan de bron van het leven een mooie toekomst te geven?

PS: Miranda heeft zich inmiddels 15 maart 2009, door omstandigheden, teruggetrokken nog voordat ze begonnen was!