Aardbeving treft niet het werkgebied van Stichting Tileng

Geplaatst op: 7 september 2009 · Geplaatst in: Weekendverhalen

De krachtige aardbeving op West-Java van afgelopen week heeft geen schade veroorzaakt in de desa’s Tileng, Imogiri en Baturraden. Deze melding kregen wij van onze vertegenwoordigers. In het Zuidwesten van Java, in de zwaar getroffen regio rond Cianjur, ongeveer 120 kilometer van de hoofdstad Jakarta en ver weg van onze dichtst bijgelegen desa Baturraden, lijkt de schade door de aardbeving gelukkig minder erg dan in eerste instantie werd gevreesd.

Het blijft natuurlijk altijd een ramp voor de mensen daar. Daar weet onze stichting alles van. We zij nu nog in Imogiri bezig de schade, die is ontstaan na de aardbeving in mei 2006, te herstellen.

Voor het geval wij uit ons werkgebied toch slecht nieuws ontvangen, laten wij u dat terstond weten