Uly Amalia Sari

Geplaatst op: 9 juli 2010 · Geplaatst in: Weekendverhalen

In mijn vorige bericht schreef ik, dat er een speech op de site zal worden geplaatst van een leerlinge van de 5e klas van ‘Pamijen 2’. Haar naam is: Uly Amalia Sari. Zij deed haar speech tijdens de opening van de door Stichting Tileng gerealiseerde school uit haar hoofd en in goed Engels. Indrukwekkend voor een meisje van haar leeftijd!

Hieronder de tekst van haar speech:

“Good morning ladies and gentlemen, Firstly, allow me to introduce my self to you. My name is Uly Amalia Sari. I’m the student of Pamijen 2 State Elementary School and I’m in de fifth grade now. In this moment, I would like to say thank you for blessing the given by God to us, because, today we had given an opportunity to meet up together at Pamijen 2 State Elementary School.

Ladies an gentlemen in this hall, as a student of Pamijen 2, Karangsalam State Elementary School and all of my friend in here, we would like to say thank you so much for given by Tileng Foundation to us. Because, our school had been change. We haven’t feel scary or not cheerful again, the floor of our class was not dirty. So, it’s make us feel so happy. And we will make our study become full of spirit.

Our honourable to Mr. Ton, thank you for all that you have done for us perfectly. We are promise that we wouldn’t forget it.

Ladies and gentlemen, I think that’s all my speech. And the last, if I have made some mistake please to forgive me.

Thank you very much……..”

P3160003Ook heb ik een zevental schilderijen meegekregen voor de verkoop op 18 september a.s.. De opbrengst daarvan komt ten goede aan projecten in Indonesië. De schilderijen zijn gemaakt door leerlingen van de lagere school Pamijen 2 in Baturraden en geschonken aan Stichting Tileng door de directeur van de school drs Iksan.

Hiernaast een afbeelding van een van de schilderijen.