Onverwachte steun

Geplaatst op: 6 augustus 2010 · Geplaatst in: Weekendverhalen

De foto hiernaast toont de “keuken” van een ouder echtpaar in Baturraden aan wie wij een bezoek hebben gebracht tijdens ons verblijf daar. Een ouder echtpaar uit Capelle aan den IJssel had mij en mijn echtgenote gevraagd geld mee te nemen om daar te geven aan een ouder echtpaar dat dat geld hard zou kunnen gebruiken.

In overleg met ons management in Baturraden hebben we een echtpaar gevonden dat erg arm is en van wie de vrouw erg ziekelijk is (ze moet veelvuldig naar het ziekenhuis in Purwokerto). De reis kost veel geld en daarom moeten familie en vrienden steeds bijspringen.

Het geld uit Capelle a/d IJssel is dus op een goede plaats terechtgekomen. Het Capelse echtpaar was zeer tevreden toen we hen verslag kwamen uitbrengen.

Zoals u van ons gewend bent, blijkt ook hier weer uit dat Stichting Tileng haar financiële middelen goed besteed.