Fotowedstrijd, fotografeer Je Held

Geplaatst op: 1 september 2010 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Een uitvloeisel van de samenwerking tussen Regiostock uit Nieuw Vennep, The Letterfreak uit Capelle aan den IJssel en LokalHeroz uit Rotterdam heeft geleid tot de wedstrijd “Fotografeer Je Held”. Iedereen heeft zijn eigen helden die als (lichtend) voorbeeld voor hem of haar dienen. Of dat nu een familielid, vriend(in), pop- of filmster is, politicus of religieus leider; een held heeft vrijwel iedereen.

Tot 1 oktober  2010 kunnen de foto’s worden ingezonden. Na de sluitingsdatum zullen een vakjury en een publieksjury hun keuze maken en dit zal leiden tot de ultieme heldenfoto van 2010. De inzendingen zullen op canvasdoeken, dibond en aluminium worden vereeuwigd door The Letterfreak en ten toon worden gesteld bij LokalHeroz.

Aansluitend zal er een veiling worden gehouden, waarbij iedereen een bod uit mag brengen op een van de werken. De opbrengst van de veiling zal, na aftrek van de productiekosten, worden geschonken aan een goed doel : Stichting Tileng (www.tileng.nl), die dit jaar 10 jaar bestaat.

Heb je een leuke foto van jouw held, mail deze dan naar info@regiostock.nl ; de foto mag niet groter zijn dan 5 MB en een moet minimaal formaat hebben van 20×30 cm (300 DPI) 3543x 2362 Pixels.

Klik hier om de ingezonden foto’s te bekijken