Bieden voor Tileng

Geplaatst op: 30 augustus 2010 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Vanaf vandaag kan iedereen bieden op deze ketting; de opbrengst zal worden verdeeld over giro 555 en Stichting Tileng.

Ik vind het erg sneu dat er zo weinig animo was voor de benefiet van Stichting Tileng. De stichting is al 10 jaar bezig voor het goede doel en zo kwam ik op deze actie.

De bedoeling is dat je op deze blog reageert en op de kettingen apart een bod doet. Dit bod zal exclusief verzenden zijn; je mag de ketting natuurlijk ook komen ophalen; koffie en cake zal klaar staan!!

De hartjes bestaan uit handgemaakt glaswerk uit eigen atelier, gehangen aan kettingen van echt leer en organza, de fournituren zijn verzilverd. Vanaf nu zal ik vaker op deze manier een sieraad doneren voor het goede doel, als er animo voor is. Dus ik nodig u uit zo snel mogelijk te gaan bieden.

Groeten, Liek uit Den Haag